Lantai Ténis Méja–Kanvas Embossed

Katerangan pondok:

Kanvas embossed direkayasa ku perlakuan permukaan husus tina téhnologi GW, behaves dina dampak nolak alus, anti dieunakeun, sarta nyerep shock, nu éféktif bisa ngajaga kaamanan pamaén.
Kadé lanté ténis méja gaduh pangropéa & pamasangan anu gampang, panyalindungan ngalawan goresan, sareng pamuter nyaman.
Téknis sagemblengna sasuai jeung standar International Table Tennis Federation (ITTF).

FITUR
● lalawanan punjul mun indentation lalulintas beurat tur abrasion
● kinerja Nyerep Geter Alus
● durability alus teuing jeung ukuran stabil
● Desain struktur dijieun pikeun footing sampurna


Rincian produk

Tag produk

Parameter

Gulungan Panjang: 14m / ngaropéa
Gulungan Rubak: 1.8m
Ketebalan: 4.5/5.0mm
Warna: Beureum, Biru, Ungu, Hideung

Struktur Lantai

Kandelna

Beungeut

Nganggo Lapisan

Lapisan Stabil

Warna

Garansi (Y)

4,5 mm CanasEmbossed

1,2 mm

Serat Kaca + Grid bolong Beureum, Biru, Ungu, Hideung

3

5,0 mm

1,3 mm

Serat Kaca + Kasar grid bolong Beureum, Biru, Ungu, Hideung

6

4.5_00 500

  • Méja ténis Flooring Mat
  • Méja ténis Flooring -ungu
  • Méja ténis Flooring Beureum
  • Méja ténis Mat Beureum
  • Pasanggiri Tenis Méja
  • Kajadian ténis méja

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami